Cliënttevredenheid

Daar zorgen wij voor

Cliënttevredenheid

Cliënttevredenheid

In alles wat wij doen staat de zorg voor het welzijn van onze cliënten voorop. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met hun behoeften, wensen, voorkeuren en gewoonten. Daarvoor is de mening van elke cliënt en mantelzorger belangrijk, en die horen we dan ook graag. 

Minstens een keer per jaar versturen we daarom een korte vragenlijst naar onze cliënten of hun naasten, waarvoor we samenwerken met een gespecialiseerd onderzoeksbureau. De informatie die we hier uit halen is van groot belang om van te leren: wat gaat er goed en kunnen we nog verder verstevigen, maar ook wat kan nog verbeterd worden. De resultaten van 2022 vindt u hier.

We waarderen het enorm als vragenlijsten worden ingevuld, maar ook op andere momenten is feedback altijd welkom en kunt u ons beoordelen. Bijvoorbeeld via ZorgkaartNederland.

ZorgkaartNederland

Wilt u ons beoordelen?

ZorgkaartNederland

Dan kunt u dit doen via de landelijke website van ZorgkaartNederland.nl. ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.